Rekry

Avoin työpaikka: pääsuunnittelija

Taloyhtiöiden energiakartoitus
Centered Text: full, Uloin , Sisäbg-white

Etsimme asiantuntevaan ja kasvavaan joukkoomme energiajärjestelmähankkeiden

pääsuunnittelijaa

Tehtävässä tulet kehittämään ja ohjaamaan suunnittelutiimimme toimintaa. Vastaat projektien suunnittelusta, mitoituksesta ja tarjouslaskennasta. Osallistut myös konseptikehitykseen sekä yrityksemme muihin kehitysprojekteihin. Raportoit Geonovan operatiiviselle johtajalle.

Voit valita asemapaikaksesi joko Helsingin, Oulun tai Jyväskylän. Meillä on joustava hybridityökulttuuri, joten myös lähes 100 %:n etätyö on mahdollista, joskin toivomme tapaavamme sinut silloin tällöin myös toimistolla.

Odotamme sinulta

– vahvaa näkemystä ja vähintään 3 vuoden kokemusta lämpöpumppujärjestelmistä, erityisesti maalämmöstä
– hyvää LVI- että kiinteistöautomaatiojärjestelmien tuntemusta
– osaamista mitoittaa, suunnitella ja laskea tarjouksia
– hyviä projektinhallintataitoja
– sujuvaa suullista ja kirjallista englannin kielen taitoa
– arvojemme mukaista ajatusmaailmaa (kurkkaa arvot täältä)
– työtehtävään soveltuvaa koulutusta (esim. DI tai insinööri)
– motivaatiota kehittää toimintaa entistä paremmaksi

Eduksi katsotaan kokemus esihenkilötyöstä, sillä asiantuntijaroolin lisäksi johdat ja kehität 3 hengen suunnittelutiimiä. Arvostamme myös muuta energianhallintaan liittyvää osaamista ja kokemusta.

Tarjoamme

Tarjoamme joustavat työskentelyolosuhteet ja merkityksellisiä tehtäviä, joiden myötä autat yrityksiä ja organisaatioita siirtymään kestäviin energiajärjestelmiin. Pääset osaksi kasvuyrityksen nopeatahtista arkea ja kunnianhimoista mutta rentoa porukkaa, jolle reiluus, avoimuus ja hyvä huumori ovat tärkeitä. Työsuhde-etuihin sisältyy meillä ePassi Flex- ja lounasetu, matkapuhelintu sekä mahdollisuus työsuhdepolkupyörään.

Lisätietoja tehtävästä antaa Geonovan operatiivinen johtaja Harri Paatiala seuraavina ajankohtina: 2.2. klo 10–12, 9.2. klo 10–12 ja 23.2. klo 10–12, puh. 050 568 6108.

Lähetä hakemuksesi ja CV:si palkkatoiveineen meille osoitteeseen rekrytointi@geonova.fi viimeistään 29.2.2024. Käsittelemme hakemuksia tietosuojaselosteemme mukaisesti.