Rekry

Back office -toimintojen vetäjä

Centered Text: full, Uloin , Sisäbg-white

Haluatko tuoda kanssamme kestävän energiajärjestelmän kaikkien ulottuville?

Energiasiirtymän liidaaminen edellyttää riveihimme uusia asiantuntijoita. Etsimme Geonovaan nyt back office -toimintojen vetäjää vakituiseen työsuhteeseen.

Centered Text: full, Uloin , Sisäbg-white

Tehtävässä merkittävässä osassa on vastuu talousraportoinnista ja liiketoiminta-analytiikasta sekä niiden kehittämisestä, vastaat budjetointi- ja ennusteprosessista sekä raportoit toimitusjohtajalle ja emoyhtiön suuntaan. Monipuoliseen tehtävänkuvaan kuuluu myös koordinoida päivittäisiä taloushallinnon prosesseja sekä yhteistyötä ulkoistetun taloushallinnon kumppanimme suuntaa. Taloushallinnon lisäksi vastuullasi on myös muita tukitoimintoja kuten kasvavan yrityksemme henkilöstöhallinnon tehtäviä.

Roolissa onnistumista auttaa, jos sinulla on jo muutaman vuoden kokemus taloushallinnosta ja pystyt navigoimaan sujuvasti niin hallinnon operatiivisten kuin strategistenkin tehtävien parissa. Odotamme sinulta soveltuvaa korkeakoulututkintoa. Hyvää kokemustaustaa voi tuoda esimerkiksi tilintarkastuksen tai yritysanalytiikan tehtävät.

Etsimme oma-aloitteista vastuunottajaa, joka ei tarvitse niskaan hengittäjää. Erityisen tärkeää on, että ymmärrät liiketoimintaa, viihdyt nopeasti muuttuvassa ympäristössä ja olet yhtä intohimoinen kuin mekin kasvattamaan toimintaamme nopeasti. Olemme erityisen innoissamme sinusta, jos olet sekä looginen ja järjestelmällinen että erinomainen tiimipelaaja.

Me puolestamme tarjoamme joustavat työskentelyolosuhteet ja monipuolisia tehtäviä, jotka muokkaantuvat myös omien kiinnostustesi ja osaamisesi mukaan. Pääset osaksi kasvuyrityksen
kunnianhimoista mutta rentoa porukkaa, jolle reiluus, avoimuus ja hyvä huumori ovat tärkeitä.

Toimipisteemme sijaitsevat Vantaalla, Hämeenlinnassa, Oulussa ja Jyväskylässä, mutta työtä voi tehdä myös hybridinä tai etänä.

Tarvittaessa lisätietoja tehtävästä antaa Janna Anttila puh. 050 5348441 (parhaiten tavoitettavissa pe 24.3. klo 9-11).

Jos kiinnostuit, lähetä hakemuksesi ja CV:si palkkatoiveineen 31.3.2023 mennessä osoitteella johdonassistentti@geonova.fi. Kerrothan hakemuksessasi erityisesti osaamisestasi ja onnistumisistasi.

 

Geonova Oy tarjoaa hiilineutraaleja lämmitys-, viilennys- ja energiaratkaisuja suomalaiselle teollisuudelle ja kiinteistöille valtakunnallisesti. Yhtiön palvelumallilla toimitettavat lämpöpumppuratkaisut nopeuttavat asiakkaiden energiansäästö- ja päästövähennystavoitteiden saavuttamista. Geonova on perustettu vuonna 2022 ja sen taustalla ovat Helen Oy ja LämpöYkkönen Oy.