Tiedote

Geonova kumppaniksi Trevianin hybridivoimalahankkeeseen

Centered Text: full, Uloin , Sisäbg-white

Geonova on valittu kumppaniksi kiinteistösijoitusyhtiö Trevian Asset Managementin energiatehokkuushankkeeseen, joka sisältää hybridivoimalan rakentamisen kolmeen yhtiön hallinnoimaan kohteeseen pääkaupunkiseudulla.

Centered Text: full, Uloin , Sisäbg-white

Trevian Asset Management laajentaa energiatehokkuusinvestointeja useaan hallinnoimaansa kiinteistöön. Yhtiö rakennuttaa hybridivoimalat kolmeen pääkaupunkiseudun kohteeseen vuoden 2024 aikana. Energiatehokkuusinvestoinneilla tavoitellaan pitkälle tulevaisuuteen kantavia ratkaisuja, jotka tehostavat kiinteistöjen energiankäyttöä, vähentävät päästöjä ja primäärienergian tarvetta ja tuovat sitä kautta merkittäviä kustannussäästöjä.

– Hybridivoimalaprojektilla on keskeinen rooli Trevianin ESG-tiekartassa. Kartoitamme jokaiselle kohteelle sopivan ratkaisun varmistaaksemme ESG-toimenpiteiden tehokkuuden ja tarkoituksenmukaisuuden, kertoo Trevianin tekninen manageri Matti Niemi.

Trevian on valinnut Geonovan yhdeksi hankkeen toteutuskumppaneista.

Geonovan kehitysjohtaja Ilari Vuores kiittelee Trevianin näkemyksellisyyttä ja aktiivisuutta puhtaan energian investoinneissa.
– Trevianin hybridivoimalat ovat erinomainen esimerkki vihreän siirtymän investoinneista, joilla voidaan nopeasti vähentää kiinteistöjen primäärienergiantarvetta ja päästöjä. Olemme iloisia, että saamme olla mukana rakentamassa kiinteistöalan vastuullista tulevaisuutta juuri heidän kanssaan, Vuores sanoo.

Hän muistuttaa, että toukokuun lopussa voimaan tullut uusi energiatehokkuusdirektiivi edellyttää uusilta kiinteistöiltä päästöttömyyttä, ja vanhojen rakennusten energiatehokkuuteen tullaan kiinnittämään entistä enemmän huomiota.

– Uskomme, että tämänkaltaiset tulevaisuuskestävyyttä parantavat , lämpöpumpputeknologiaa luonnollisella kylmäaineella hyödyntävät hybridiratkaisut tulevat yleistymään nopeasti, Vuores toteaa.

>> Lue lisää Trevian Asset Managementin energiatehokkuushankkeesta heidän sivuiltaan.

Centered Text: full, Uloin , Sisäbg-white

Lisätietoja:

Ilari Vuores
Kehitysjohtaja
050 412 9001
ilari.vuores@geonova.fi

Matti Niemi
Technical Manager
Trevian Asset Management
050 453 4870
matti.niemi@trevian.fi

 

Trevian Asset Management on suomalainen, avainhenkilöidensä omistama kaupallisiin kiinteistöihin ja asuntoihin keskittyvä kiinteistösijoitus- ja kiinteistövarainhoitoyhtiö. Yhtiö tarjoaa täyden palvelun varainhoitoa ja strukturoituja sijoituspalveluita sijoituksen koko elinkaaren ajalle. Yrityksen palvelut on suunnattu erityisesti institutionaalisille kiinteistösijoittajille, pankeille sekä muille ammattimaisille sijoittajille. Trevianilla on hallinnoitavanaan 1,2 miljardin euron kiinteistövarallisuus. www.trevian.fi

 

Geonova on maalämpö- ja lämpöpumppuratkaisuihin keskittynyt yhtiö, joka tarjoaa elinkaarimallilla hiilineutraaleja lämmitys-, viilennys- ja energiaratkaisuja suomalaiselle teollisuudelle ja taloyhtiöille. Geonovan omistavat Suomen lämpöpumppumarkkinan johtava asiantuntija Lämpöykkönen sekä Suomen toiseksi suurin energiayhtiö Helen. www.geonova.fi

 

 

Centered Text: centered, Uloin bg-white, Sisä formbg

Ota yhteyttä