Tiedote

Geonova tarjoaa maalämpöratkaisuja nyt myös Helsingissä

Dronekuvaa Helsingistä
Centered Text: full, Uloin , Sisäbg-white

Geonova tarjoaa maalämpö- ja lämpöpumppujärjestelmiä palveluna jatkossa myös Helsingin alueella. Muutoksen mahdollistaa Geonovan toisen pääomistajan, Helenin, strateginen päätös luopua maalämpö- ja aurinkovoimaratkaisuista.

Helen uudistaa tuotevalikoimaansa ja luopuu maalämpöratkaisujen ja poistoilmalämpöpumppujen toteutuksista sekä räätälöidyistä aurinkovoimaloista.

“Muutoksen myötä Geonova ottaa vastuun maalämpöpalvelujen tarjoamisesta koko pääkaupunkiseudun alueella”, täsmentää myyntijohtaja Mika Hartikainen.

Geonovan asiakkaita ovat asunto-osakeyhtiöt, teollisuus, julkinen sektori ja muut isoja kiinteistöjä omistavat B2B-asiakkaat. Palveluna ostaminen mahdollistaa asiakkaalle siirtymisen maalämpöön ilman isoa alkuinvestointia, jolloin asiakas pääsee nopeasti kiinni myös maalämmön hyötyihin kuten kustannussäästöihin.

“Asiakas voi valintansa mukaan maksaa kuukausimaksua ja sopimuskauden jälkeen lunastaa järjestelmän itselleen, tai ostaa koko energiaratkaisun palveluna sähkönhankintaa ja esimerkiksi etävalvontaa myöten”, Hartikainen sanoo.

Centered Text: full, Uloin , Sisäbg-white

Maalämpöasiakkaille myös aurinkosähköä palveluna

Maalämpöjärjestelmän tarvitsema sähkö ostetaan yleensä uusiutuvaa sähköä tuottavilta energiayhtiöiltä, mutta se on myös mahdollista tuottaa itse.

“Mikäli taloyhtiöön tai kiinteistöön sopii aurinkovoimala, ratkaisu voidaan toteuttaa ja sisällyttää Geonovan palvelusopimukseen”, Hartikainen kertoo.

Oma aurinkovoimala tarjoaa varsinkin eteläsuomalaisille asiakkaille lähes ympärivuotista energiaomavaraisuutta ja luonnollisesti entistäkin suuremmat päästövähennykset.

Centered Text: full, Uloin , Sisäbg-white

Haluatko kuulla lisää?

Vaihtamalla maalämpöön helsinkiläinen taloyhtiö voi saavuttaa jopa kymmenien tuhansien eurojen vuosisäästöt. Lataa uusi oppaamme Maalämpö kerrostaloon – esimerkkilaskelmat ja tutustu säästöpotentiaaliin!

 

Kerromme mielellämme maalämpöratkaisujen tuomista hyödyistä kiinteistöille ja taloyhtiöille. Ota yhteyttä myyntiimme tai jätä yhteydenottopyyntö oheisella lomakkeella.

 

Centered Text: full, Uloin , Sisä bg-white
Centered Text: centered, Uloin bg-white, Sisä formbg

Ota yhteyttä