Tiedote

Uusi energia-alan palveluyhtiö Geonova tarjoaa suurille kiinteistöille ympäristöystävällisiä lämmitysjärjestelmiä ilman alkuinvestointia 

Centered Text: full, Uloin , Sisäbg-white

Joulukuussa 2022 perustettu Geonova Oy tuo murroksessa olevaan energiamarkkinaan nopeasti yleistyvän elinkaarimallin, joka mahdollistaa energiatehokkaaseen lämmitysjärjestelmään siirtymisen yhä useammalle taloyhtiölle sekä teollisuus- ja liikekiinteistölle ilman alkuinvestointia.

Helen Oy ja LämpöYkkönen Oy ovat perustaneet maalämpö- ja lämpöpumppuratkaisuihin keskittyvän yhtiön, Geonova Oy:n. Yhtiö tarjoaa yrityksille ja taloyhtiöille maalämpö- ja lämpöpumppuratkaisuja elinkaarimallilla. Mallissa Geonova rahoittaa energiaratkaisun, toteuttaa sen ja huolehtii järjestelmien toimivuudesta. Vastaavasti asiakas saa kuukausimaksua vastaan huoletonta lämpöä ja energiaa palveluna. Tämä matalan investointikynnyksen malli mahdollistaa asiakkaille ympäristöystävällisen ja kustannustehokkaan energiaratkaisun nopean käyttöönoton.

Geonovan energiatehokkuutta parantavat lämpöpumppujärjestelmät tulevat taloyhtiöiden, teollisuus-, liike- ja logistiikkakiinteistöjen sekä julkisten tilojen saataville. Uuden yrityksen tavoitteena on uudistaa nykyistä, pääasiassa kertainvestointimallilla toimivaa lämpöpumppumarkkinaa asiakaskeskeisemmäksi ja samalla edesauttaa suomalaisia kiinteistöjä pienentämään sekä lämmitys- ja jäähdytysenergian kulutustaan että hiilijalanjälkeään. Kiinteistöjen päästöjen vähentämisellä on merkittävä rooli Suomen hiilineutraaliustavoitteen saavuttamisessa vuoteen 2035 mennessä.

Geonovan toimitusjohtajaksi on valittu MMM, MBA Tapo Lehtoranta, joka on energia-alan pitkän linjan ammattilainen. Yrityksen taustalla on lisäksi laaja joukko kokeneita energia-alan huippuosaajia.

– Geonovan konsepti antaa hienon mahdollisuuden tulla aivan uudenlaisella kulmalla muuten tuttuun markkinaan. On todella kiinnostavaa päästä tarjoamaan selkeää palvelua, jossa asiakas voi helposti ja nopeasti tehdä valintoja ja konkreettisia toimenpiteitä ilmastonmuutoksen hidastamiseksi ja energiakulutuksensa pienentämiseksi, Tapo Lehtoranta sanoo.

Centered Text: narrow, Uloin bg-white, Sisäbg-white

Lisätietoja:

Tapo Lehtoranta
Toimitusjohtaja
050 465 2860
tapo.lehtoranta@geonova.fi

Centered Text: narrow, Uloin bg-white, Sisäbg-white

Lisätietoja yrityksestä:

Geonova Oy tarjoaa hiilineutraaleja lämmitys-, viilennys- ja energiaratkaisuja suomalaiselle teollisuudelle ja kiinteistöille valtakunnallisesti. Yhtiön palvelumallilla toimitettavat lämpöpumppuratkaisut nopeuttavat asiakkaiden energiansäästö- ja päästövähennystavoitteiden saavuttamista. Geonova on perustettu vuonna 2022 ja sen taustalla ovat Helen Oy ja LämpöYkkönen Oy.

Centered Text: centered, Uloin bg-white, Sisä formbg

Ota yhteyttä