Geonova
Geonova

Maalämpöä palveluna

Centered Text: full, Uloin , Sisäbg-white

Maalämpö on päästötön, kustannustehokas ja energiaomavarainen valinta myös ison kiinteistön lämmitys- ja viilennysratkaisuksi.

Autamme asiakkaitamme siirtymään maalämpöön tarjoamalla maalämpöä ja -viileää palveluna – korkean alkuinvestoinnin sijaan asiakas maksaa kiinteää kuukausimaksua sopimuskauden ajan. Geonovan palvelut ovat saatavilla koko Suomen alueella.

Asiakkaitamme ovat esimerkiksi teollisuuden ja logistiikan yritykset, rakennusyhtiöt, taloyhtiöt, kuntien kiinteistöomistajat sekä muut isojen kiinteistöjen kuten kauppakeskusten ja liiketilojen omistajat.

Maalämpö pienentää kiinteistösi päästöjä ja nostaa sen arvoa. Sen lisäksi se on

  • Päästötön
  • Edullinen
  • Helppo
  • Riskitön
Image Text: full, Uloin , Sisäbg-white

Ostamalla maalämpöä palveluna vältät isoon investointiin liittyvät riskit

Kun ostat maalämpöä palveluna, Geonova hoitaa maalämpöhankkeen Avaimet käteen -toteutuksena kumppaniverkostonsa kanssa alusta loppuun asti. Vältyt korkeilta, usein satojen tuhansien eurojen alkuinvestoinnilta. Sen sijaan maksat kiinteää kuukausimaksua sopimuskauden ajan. Sopimus kattaa hankkeen suunnittelun, toteutuksen, maalämpöjärjestelmän laiteinvestoinnit sekä niiden hallinnan sisältäen mm. optimoinnin, huollon ja takuun koko sopimuskauden ajan. Sopimuskausi on tyypillisesti 20 vuotta.

Halutessasi voit maksaa osan investoinnista pois nopeamminkin – tällöin vastuu laitteiston korjausinvestoinneista siirtyy sinulle. Tarjoamme tämän rinnalla etävalvonta-, optimointi- ja huoltopalvelua.

Lämmityksen lisäksi maalämpö sopii usein myös kiinteistön viilennykseen, jolle on tarvetta erityisesti kuumina kesäkuukausina. Ota yhteyttä niin selvitetään, voisiko maaviileä sopia myös teidän kiinteistönne viilennysratkaisuksi.

Centered Text: full, Uloin , Sisäbg-blue-900
Geonova

Maalämpö palveluna – hyödyt asiakkaalle

Maalämmön ostaminen palveluna tarjoaa yrityksellesi huomattavia hyötyjä:

  • Ei kallista alkuinvestointia. Kohdista investoinnit johonkin muuhun toiminnan kannalta tärkeään uudistukseen tai kehitystyöhön.
  • Riskittömyys. Koska Geonova vastaa investoinnista, ei ole tarvetta odottaa “parempaa hetkeä”, vaan hanke voidaan käynnistää nopeasti.
  • Kustannusten ennakoitavuus. Maksat kiinteää kuukausimaksua koko sopimuskauden ajan.
  • Vaivattomuus. Geonova vastaa lämpöpumppujärjestelmän optimoinnista, ylläpidosta ja huollosta.
  • Saatavuus. Geonova toimii koko Suomen alueella. Saat palvelun halutessasi kaikkiin kiinteistöihisi yhdeltä kumppanilta.

 

Centered Text: full, Uloin , Sisäbg-white
Miten liikkeelle?

Energiakartoitus taloyhtiöille

Geonovan Energiakartoitus on edullinen ja vaivaton tapa saada kokonaiskäsitys taloyhtiön energiankäytön nykytilasta ja selvittää kiinteistön soveltuvuus uusiutuvan energian – maalämmön ja aurinkosähkön – käyttöön. Energiakartoitus sisältää kustannus- ja kannattavuusarvion taloyhtiön siirtämisestä maalämpöön eri toteutusvaihtoehdoin. Mikäli kohde sijaitsee pohjavesialueella, maalämmön sijaan selvitetään mahdollisuus siirtyä vesi-ilmalämpöpumppujärjestelmään.

Energiakartoitus tehdään ilman kohdekäyntiä asiakkaan toimittamaan dokumentaatioon perustuen, mikä tekee siitä hyvin edullisen. Energiakartoituksen pohjalta taloyhtiö voi edetä maalämpöhankkeen kilpailutukseen tai jatkaa keskusteluja Geonovan kanssa maalämmön hankkimisesta palveluna.

Centered Text: full, Uloin , Sisäbg-blue-900

Kiinnostuitko? Jätä meille yhteydenottopyyntö.

Ota yhteyttä
Image Text: full, Uloin , Sisäbg-gradient-to-b from-gray-50 to-white

Myös sähkö on uusiutuvaa

Lämpöpumppujärjestelmän tarvitsema sähkö voidaan sisällyttää palvelun kuukausimaksuun. Geonovan ostama sähkö on aina päästötöntä tuulisähköä.

Vaihtoehtoisesti maalämpöjärjestelmään voidaan yhdistää aurinkosähköratkaisu, jolloin esimerkiksi kiinteistön katolle asennettavat aurinkopaneelit tuottavat maalämpöjärjestelmän tarvitseman sähkön kevätkaudelta loppusyksyyn asti. Aurinkosähköä on mahdollista myydä verkkoon, mikä huomioidaan kuukausimaksussa. Geonova vastaa myös aurinkosähköjärjestelmän toteutuksesta.

Luonnollisesti asiakas voi tehdä myös oman sähkösopimuksen valitsemansa toimittajan kanssa.

Centered Text: full, Uloin , Sisäbg-white

Palvelut energiayhtiöille

Tarjoamme maalämmön EPC-projektitoimituksia alueellisille energiayhtiöille. Ota yhteyttä niin kerromme lisää.

Centered Text: centered, Uloin bg-white, Sisä formbg

Yhteydenottolomake