Tiedote

Abhishek Pandey energiasuunnittelijaksi Geonovalle

Centered Text: full, Uloin , Sisäbg-white

Tulevaisuuden energiajärjestelmiin erikoistunut DI Abhishek Pandey on aloittanut Geonovalla energiasuunnittelijana. Hänen toimenkuvaansa sisältyy mm. kiinteistöjen lämmitysjärjestelmien suunnittelua sekä Geonovan palveluportfolioon liittyviä tuotekehitystehtäviä. Pandey’llä on monipuolista osaamista, jonka avulla Geonova voi kehittyä entistä kokonaisvaltaisemmaksi energiakumppaniksi asiakkailleen.

Centered Text: full, Uloin , Sisäbg-white

Intiasta Ruotsin kautta Suomeen

Abhishek “Abhi” Pandey on kotoisin Intiasta, missä hän opiskeli uusiutuvan energian teknologioita ja valmistui konetekniikan maisteriksi Punjab Engineering Collegesta.

Kiinnostus uusiutuvaan energiaan toi hänet Pohjoismaihin jatkamaan opintoja: ensin vuodeksi Tukholman kuninkaalliseen teknilliseen korkeakouluun (KTH Royal Institute of Technology) ja sen jälkeen Aalto-yliopistoon Advanced Energy Solutions -maisteriohjelmaan. Aalto-yliopistossa hänen diplomityönsä käsitteli hajautetun energiajärjestelmän suunnittelua ja optimointia.

Centered Text: full, Uloin , Sisäbg-white

Vahvaa ymmärrystä energiajärjestelmien suunnittelusta

Pandey on työskennellyt Flexensille, SUN Cablella ja Siemensillä useissa haastavissa uusiutuvan energian käyttöön ja energian optimointiin liittyvissä projekteissa. SUN Cablella hän oli mukana suunnittelemassa akkujärjestelmää, joka liittyi maailman suurimman aurinkoenergiainfraverkon ja samalla maailman ensimmäisen, uusiutuvaa energiaa siirtävän mannertenvälisen sähköverkon (Australiasta Singaporeen) kehittämiseen. Siemensillä hän työskenteli yhteensä 1,5 vuotta harjoittelussa ja energiainsinöörinä.

Pandey’llä on vahvaa ymmärrystä erityisesti kestävien energiajärjestelmien kokonaisratkaisuista, eri energiateknologioiden integroimisesta ja energiavarastoinnin kehittämisestä. Tulevaisuuden kestävä energiajärjestelmä on hajautetumpi, ja sen tehokas käyttö vaatii kokonaisvaltaista järjestelmäymmärrystä.

Pandey viihtyy Suomessa hyvin ja opiskelee parhaillaan myös suomen kieltä. Hän nauttii erityisesti Suomen vehreästä ja puhtaasta luonnosta.