Geonova
Geonova

Geonova – maalämpöä palveluna

Centered Text: full, Uloin , Sisäbg-white

Olemme suomalainen 2022 perustettu energia-alan palveluyritys. Autamme asiakkaitamme tehostamaan heidän energiankäyttöään sekä vähentämään energiakustannuksiaan ja CO2-päästöjään.

Uskomme, että tulevaisuudessa polttamiseen perustuva energiantuotanto tullaan pitkälti korvaamaan päästöttömillä energiamuodoilla, kuten lämpöpumpuilla, aurinkoenergialla ja tuulivoimalla. Tätä muutosta me geonovalaiset haluamme edistää omalla palvelullamme. Olemme olemassa, jotta isot kiinteistöt voivat siirtyä mahdollisimman helposti – ilman mittavaa alkuinvestointia – uusiutuvan ja päästöttömän energian eli maalämmön ja aurinkosähkön käyttäjiksi.

Centered Text: full, Uloin , Sisäbg-white

Energiaa maan ja taivaan väliltä – palveluna

Maalämpö on kallioperään varastoitunutta aurinkoenergiaa. Aurinkoenergia on puolestaan luonnonvaroista ainoa, joka ei tule koskaan ehtymään. Siksi se on luonnollinen valinta meille ja asiakkaillemme.

Tarjoamme maalämpöä palveluna elinkaarimallilla. Energiapalvelun käyttöönotto ei vaadi isoa alkuinvestointia, lisäksi se on kustannuksiltaan edullinen ja ennustettava. Energiapalvelumme on erinomainen keino vastata yhä tiukkeneviin päästövähennys- ja vastuullisuusvaatimuksiin. Energiapalvelussa laitteiston suunnittelu, investointi, käyttöönotto, käytönvalvonta, optimointi ja korjausinvestoinnit ovat Geonovan vastuulla.

>> Lue lisää palveluistamme.

Geonovan energiapalvelulla olet mukana edistämässä vihreää siirtymää ja tekemässä töitä sen puolesta, että myös tulevilla sukupolvilla on edellytykset hyvää elämään maapallolla.

Centered Text: full, Uloin , Sisäbg-blue-900

Töihin Geonovalle? Katso täältä millaisia asiantuntijoita juuri nyt etsimme!

Avoimet työpaikat
Centered Text: full, Uloin , Sisäbg-white

Geonovan arvot

Arvostava

Asema tai rooli organisaatiossa ei vaikuta siihen, miten toimimme tai kohtaamme toinen toisemme. Arvostus on meille keskinäistä kunnioitusta, tasa-arvoisuutta ja avarakatseisuutta niin ympäristöä, kollegoja kuin asiakkaita kohtaan.

Määrätietoinen

Meillä on missio, joka viitoittaa työtämme. Tiedämme, mitä haluamme ja tartumme toimeen, sillä meille teot ovat tärkeämpiä kuin puheet. Uskottavuus syntyy määrätietoisesta, aktiivisesta ja ammattitaitoisesta otteesta, jolla saamme merkittäviä asioita aikaan.

Rento

Rentous on mutkatonta yhteistyötä asiakkaidemme kanssa heitä avoimesti ja uteliaasti kuunnellen. Se on myös mielenrauhaa, läsnäoloa ja kykyä keskittyä oleelliseen. Haastavissakaan tilanteissa pipo ei purista eikä saumat hierrä. Kun pidämme katseen pallossa ja otteen rentona mutta voimakkaana, saavutamme sen mitä tavoittelemme.

 

 

Geonova
Image Text: full, Uloin , Sisäbg-blue-900

Geonovan omistavat Lämpöykkönen ja Helen

Meillä on markkinoiden vahvimmat taustajoukot. Omistajamme ovat Suomen lämpöpumppumarkkinan johtava asiantuntija Lämpöykkönen sekä Suomen toiseksi suurin energiayhtiö Helen, joka on yksi energia-alan merkittävimpiä edelläkävijöitä Suomessa.

Geeniperintönä olemme saaneet omistajiltamme parhaat mahdolliset eväät: Geonova on rohkea uudistaja, jolla on näkemystä, kokemusta ja motivaatiota uudistaa energiamarkkinaa. Riveissämme työskentelee tällä hetkellä parikymmentä asiantuntijaa. Meillä on myös huolella valittu ja ensiluokkainen kumppaniverkosto.