Töihin Geonovalle
Centered Text: full, Uloin , Sisäbg-white

Töihin Geonovalle?

Toimintamme kasvaessa etsimme Geonovalle uusia lämpöpumppuhankkeiden projektipäälliköitä ja suunnittelijoita sekä myyntihenkilöä. 

Jos haluat olla mukana viemässä Suomea kohti omavaraista ja puhdasta energiantuotantoa, lähetä meille CV ja kuvaus itsestäsi.

 

Ketä etsimme?

Olemme kiinnostuneita asiantuntijoista, joilla on vähintään kolme vuoden kokemus energia- tai lvi-alalta. Koulutukseltasi olet esimerkiksi energia-, sähkö- tai talotekniikan AMK-insinööri tai DI. Sinulla voi olla myös kaupallisen alan koulutus.

 

Millaista työtä meillä tekisit?

Työnkuva muodostuu osaamisprofiilisi ja kehittymistoiveittesi mukaan. Roolisi voi kattaa käytännössä mitä vain hankkeen esisuunnittelusta tarkempaan suunnitteluun ja projektinjohtoon, automaatiojärjestelmän kehittämiseen sekä käytönvalvontaan.

 

Etä- vai läsnätyö?

Geonovalla työskentelee tällä hetkellä asiantuntijoita Hollannista Lappiin. Roolistasi riippuen lähes 100 %:n etätyö on mahdollista, mutta toimenkuvaasi voi myös sisältyä kohdekäyntejä ja jonkin verran matkustusta eri puolilla Suomea, jolloin asuminen lähellä toimipisteitämme on eduksi. Toimipisteemme sijaitsevat Jyväskylässä, Hämeenlinnassa ja Vantaalla.

 

Lähetä avoin hakemuksesi osoitteeseen rekrytointi@geonova.fi. Käsittelemme hakemuksia tietosuojaselosteemme mukaisesti.