Tiedote

Sointu Kerkola Geonovan hallintopäälliköksi

Centered Text: full, Uloin , Sisäbg-white

Tradenomi Sointu Kerkola Espoosta on nimitetty Geonovan hallintopäälliköksi (Head of Administration). Kerkola aloittaa tehtävässä 1.7.2023.

Kerkola siirtyy Geonovalle Lidl Suomi Ky:n palveluksesta, missä hän on työskennellyt Business Controllerina. Ennen Lidliä Kerkola työskenteli Performance in Lighting Oy Finlandin palveluksessa.

 

Sisäisen taloushallinnon kokenut asiantuntija

Kerkolalla on vahva osaaminen sisäisestä taloushallinnosta, mikä antaa hyvät lähtökohdat Geonovan talouden prosessien kehittämiseen. Kerkola on luonteeltaan omistautunut, määrätietoinen, analyyttinen, tarkka ja reilu. Hän pitää sanonnasta ”yhdessä olemme enemmän”, ja uskoo, että hyvinvoiva työyhteisö näkyy ennen kaikkea loistavana asiakaspalveluna asiakkaille.

Kerkolan vahvuuksiin lukeutuu myös erinomainen saksan kielen taito, sillä hän on asunut useita vuosia Saksassa ja suorittanut osan liiketalouden opinnoistaan Saksan Offenburgissa.

Vapaa-ajallaan Kerkola on aktiivinen ja intohimoinen urheilija. Hän pitää lajeista, jossa pääsee haastamaan niin fyysistä kuin henkistä kestävyyttä.